College Tour met Betteke van Ruler

| De Balie, Amsterdam | toegankelijk voor leden

Heb jij ook prangende vragen over communicatie? Stel ze dan tijdens onze College Tour op 16 november aan Betteke van Ruler! Met haar strategisch communicatieframe bevestigde Van Ruler begin dit jaar nogmaals haar autoriteit op het gebied van communicatie. Dat laatste is een no brainer, aldus Communicatie Online over Betteke: "Moeder van het vak. Opgebloeid na haar vroegtijdig emeritaat. Zeg scrum en je zegt Betteke. Zeg communicatieplan en je zegt prullenbak. Prijkt zelfs op een internationale lijst van zeer gerenommeerde internationale communicatievrouwen naast goeroes als Deirdre Braikenbeen."

Betteke van Ruler was tot 2010 hoogleraar corporate communicatie en communicatiemanagement aan de Universiteit van Amsterdam. De eerste zeventien jaar van haar carrière werkte zij in de praktijk van het communicatievak en nu wil ze een brug slaan tussen theorie en praktijk. Ze is een veelgevraagd spreker en wij zijn dan ook blij dat ze onze hoofdgast wil zijn tijdens College Tour! Ben jij er ook bij?

Kido Koenig is deze College Tour de moderator. College Tour (naar idee van NTR) is een interactieve netwerkbijeenkomst voor communicatieprofessionals bij goede doelen. Er kan naar hartenlust vragen gesteld worden aan een prominent op het gebied van communicatie of ervaringsdeskundigen als het gaat om voorbeelden uit de praktijk.
 

Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur College Tour met Betteke van Ruler
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Locatie
De Balie, Kleine Gartmanplantsoen 10, Amsterdam 

Inschrijven
Inschrijven kan via Eventbrite (alleen voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos). Dit is een bijeenkomst waarvoor wij een kleine eigen bijdrage vragen van 15 euro per persoon. Dit is inclusief een drankje en een hapje.

 

Stel een vraag

Kyra van der Meulen

senior communicatieadviseur / persvoorlichter
06 - 52 38 21 48
Email