Cursus Doelrealisatie (editie 3)

| Goede Doelen Nederland | toegankelijk voor leden en niet-leden

Goede Doelen Nederland vindt het belangrijk dat goede doelen resultaat-/ en impactgericht werken en zichtbaar maken wat zij bereiken. Om organisaties hierin te ondersteunen biedt Goede Doelen Nederland in samenwerking met MDF een speciaal voor goede doelen ontwikkelde Cursus Doelrealisatie aan. 

VOOR WIE?
De cursus is bestemd voor medewerkers van goededoelenorganisaties in de diverse categorieën (welzijn en cultuur, gezondheid, internationale samenwerking en natuur, milieu en dierenbelangen) met een verantwoordelijkheid in het management van de organisatie en/of projecten of programma’s van de organisatie.

PROGRAMMA
Er zijn drie cursusdagen. De volgende onderwerpen staan centraal:

Dag 1: Theory of Change
Dag 2: Doelgerichte Activiteiten Planning/Logisch Kader
Dag 3: Monitoring, evaluatie en leren

Tussen de cursusdagen ligt een periode van ca. twee weken waarin opdrachten moeten worden uitgewerkt. Er wordt ook gebruik gemaakt van een online leerplatform.

Editie 3 

  • woensdag 22 november
  • maandag 4 december
  • woensdag 20 december

KOSTEN
Deelnemersprijs (voor leden van Goede Doelen Nederland) is €795. Er is geen BTW verschuldigd omdat het een opleiding betreft. Bij twee of meer deelnemers van één organisatie, zijn de kosten voor elke deelnemer €695.
Deelnemersprijs (voor niet-leden van Goede Doelen Nederland) is €895. Dit is ongeacht het aantal personen van een organisatie.

 

Stel een vraag

Margreet Plug

hoofd beleid en vereniging
06-52 34 50 48
Email
Bekijk ook