Inspiratiesessie Fondsenwerving (geannuleerd)

| Goede Doelen Nederland | toegankelijk voor leden

Deze bijeenkomst is geannuleerd. 

Speciaal voor onze leden met inkomsten tot € 2 miljoen (categorie A, B en C uit de Erkenningsregeling) organiseren wij de Inspiratiesessie Fondsenwerving. De sessie geeft je een kijkje in de toekomst van fondsenwerving. Tevens biedt het je in korte tijd een frisse blik op de praktische kant van zaken in de bedrijfsvoering van jouw organisatie!

Hans Broodman van Nassau Fundraising neemt je mee van de basis van fondsenwerving, naar de toekomst ervan. Hans stelt dat fondsenwerving in Nederland alleen toekomst heeft als we daarbij de donateur écht centraal stellen. Hij nam de proef op de som en meldde zich bij 20 goede doelen aan als donateur voor € 5,- per maand. De hoeveelheid fouten die hij op deze kleine schaal is tegengekomen noemt hij opvallend en zelfs schokkend. Zo incasseerde één goed doel € 50 van zijn rekening (!) en werd hij door een ander goed doel twee weken na de aanmelding bedankt voor het geven aan de collecte. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Hans heeft o.a. gewerkt bij Natuurmonumenten en War Child en is sinds 2013 partner bij Nassau Fundraising, waar hij non-profit organisaties en gevers elkaar helpt te vinden. Hij is auteur van het boek 'Weg van Filantropie'. 

Haal jij alles uit je lidmaatschap bij Goede Doelen Nederland? Of kom je daar in de waan van de dag misschien niet aan toe? Wist je dat je als lid-organisatie o.a. 50% korting op Geef-mobiel krijgt? En dat wij de scherpste posttarieven bij Sandd en PostNL hebben? Ook kun je gratis gebruik maken van onze helpdesk en hebben wij diverse handige tools voor je, zoals het Arbeidsvoorwaardenhandboek. Verder geven we je kort een update over de Goede Doelen Gids 2018 en informeren we je over de workshopreeks die volledig in het teken staat van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG. Met deze cursus wordt je helemaal klaargestoomd voor deze nieuwe Europese wet, die ingaat op 25 mei 2018. En mocht je eens een kop koffie willen drinken met één van onze grotere lid-organisaties om tips en tricks uit de sector te krijgen, dan brengen we je graag in contact met één van onze buddy’s (o.a. het Rode Kruis, AMREF Flying Doctors en het Leger des Heils).

Programma
14.45 uur inloop
15.00 uur De toekomst van fondsenwerving
16.00 uur Wat kan Goede Doelen Nederland voor jou betekenen?  
16.30 uur Netwerkborrel

Heb je specifieke vragen voor Hans of voor ons? Stel ze ons vooraf via secretariaat@goededoelennederland.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan via aanmelden@goededoelennederland.nl

Stel een vraag

Eveline Roux

ledenservice
020 - 422 99 77
Email