Kennissessie 'Middle donors. De major donors van de toekomst?'

| Goede Doelen Nederland | toegankelijk voor leden

Goede Doelen Nederland organiseert samen met partner Nassau Fundraising de kennissessie ‘Middle donors. De major donors van de toekomst?’.

Veel organisaties hebben middle donors. Weinig organisaties hebben een gestructureerd fondsenwerving programma specifiek gericht op middle donors. En dat is jammer, want een goed middle donor programma genereert meer inkomsten, meestal met een hoger rendement dan het reguliere programma. En tegelijkertijd helpt het om een sterke band op te bouwen met de donateurs. En daarboven levert het vaak ook nog belangrijke leads op voor de werving van grotere giften en nalatenschappen.

Maar wat is eigenlijk een middle donor? Wat verwacht hij/zij van jouw organisatie? En hoe vind je de potentiële grote gevers en nalaters binnen de groep van middle donors? En hoe pak je het aan om te komen tot een gestructureerd programma?
Allemaal vragen die aan bod komen tijdens de sessie ‘Middle donors. De major donors van de toekomst?’ door Hans Broodman, partner en senior consultant van Nassau Fundraising.

Programma

14.00-14.30                Inloop
14:30-15:25                Wat is een middle donor en wat verwacht hij/zij van jouw organisatie?
15:25-15.35                Korte pauze
15:35-16:25                Hoe kom je tot een gestructureerd middle donor programma dat tevens leidt tot grote giften en nalatenschappen?
16:25-16:30                 Afsluiting en aansluitend borrel

Presentatie
De presentatie van Hans Broodman staat rechts achter de inlog.

Stel een vraag

Richard Groenewoud

hoofd diensten
06 - 17 42 37 70
Email
Documenten
Bekijk ook