Online vergelijkingstool via de Kennisbank Filantropie

Goede Doelen Nederland doet jaarlijkse onderzoek naar kerngegevens van leden. Alle informatie die goede doelen in het kader van deze sectoronderanalyse in de Kennisbank Filantropie plaatsen, komen in de online vergelijkingstool beschikbaar. Leden die meedoen aan het onderzoek kunnen via de vergelijkingstool onderlinge eigen resultaten met die van andere organisaties vergelijken. Wanneer, met wie en waarover je maar wilt. Of het nu gaat om inkomsten uit nalatenschappen, uit collecten of om de kosten eigen fondsenwerving.

De tool is samen met de Kennisbank Filantropie ontwikkeld. Aan het gebruik van de vergelijkingstool zijn geen kosten verbonden.

TESTIMONIAL, MICHEL BOUKENS van DE ZONNEBLOEM
“Bij het gebruiken van de vergelijkingstool ben ik steeds enthousiaster geworden. De tool maakt alle soorten vergelijkingen met collega-organisaties mogelijk op momenten dat het jezelf uitkomt. Je kiest een of meerdere organisaties waarmee je een vergelijking wilt maken en de gegevens die je naast elkaar wilt leggen. De informatie kan gebruikt worden voor rapportage aan het bestuur/toezichthouder. Deze eenvoudige manier van analyseren bestond nog niet.”

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Margreet Plug

hoofd beleid en vereniging
06-52 34 50 48
Email
Documenten
Bekijk ook
Externe links
Gerelateerde Ledenberichten

Doe mee aan de sectoranalyse 2016!

Ook in 2016 voert Goede Doelen Nederland de ‘se