HR-diensten via AWVN

Iedere organisatie heeft regelmatig vragen over arbeidsgeschillen, de waardering van een nieuwe functie, de uitwerking van nieuwe arbeidswetgeving etc. Werkgeversorganisatie AWVN biedt ondersteuning bij vraagstukken over arbeid en arbeidsvoorwaarden. Leden kunnen tegen een sterk verlaagd tarief gebruik maken van de diensten van AWVN. 

DIENSTEN EN EEN WERKGEVERSLIJN van AWVN

  1. kennis en informatie
  2. trendwatching
  3. visie en beleid
  4. netwerk
  5. invloed

Ook kunnen gebruikers van AWVN via de werkgeverslijn vragen stellen over arbeidsvoorwaardelijke of arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Vaak kunnen de medewerkers van de AWVN-werkgeverslijn de vraag direct beantwoorden. Is dat niet het geval, dan zorgen zij ervoor dat een adviseur/advocaat contact opneemt. In alle gevallen krijg je binnen twee werkdagen antwoord op je vraag. 

VASTE ADVISEUR GEKE KLINKHAMER 
Goede Doelen Nederland heeft een vaste adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen toegewezen gekregen, Géke Klinkhamer. Zij is voor de gebruikers aanspreekbaar als klankbord en beleidsadviseur op het terrein van sociaal beleid en arbeidsverhoudingen. Zij heeft als jurist bij meerdere grote ondernemingen ervaring opgedaan met diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen. Zo adviseerde zij op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen, individuele ontslagzaken en ziekte & re-integratie.

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Documenten
Externe links
Bijeenkomsten Archief
Gerelateerde Ledenberichten

AWVN organiseert HR-congres: De wendbare...

Op 8 maart organiseert AWVN in samenwerking met

AWVN organiseert leergang Strategisch HRM...

De werkgeversorganisatie AWVN, waarmee wij same

AWVN organiseert op 2 februari een sessie...

AWVN organiseert op vrijdagochtend 2 februari e