Gratis adviestraject duurzame inzetbaarheid via AWVN, nog een paar plaatsen beschikbaar

AWVN plaatste onderstaand bericht in haar nieuwsbrief. Het aanbod geldt ook voor leden van Goede Doelen Nederland.

“Dankzij een subsidie van SZW kan AWVN maximaal 40 MKB-bedrijven (<250 medewerkers) kosteloos adviseren over duurzame inzetbaarheid. Inmiddels zijn bijna alle beschikbare adviestrajecten vergeven.

​MKB-Nederland en AWVN hebben een convenant gesloten met als doel om gezamenlijk werk te maken van duurzame inzetbaarheid binnen het MKB. In 2016 hebben we daarmee 50 bedrijven kunnen adviseren. In de tweede fase kan AWVN dankzij een subsidie van SZW wederom MKB-bedrijven (<250 medewerkers) kosteloos adviseren over duurzame inzetbaarheid.

De subsidie is bedoeld om advies in te winnen en voor elk bedrijf is maximaal € 2.000 beschikbaar; van deelnemende bedrijven wordt als tegenprestatie een minimale investering in eigen tijd gevraagd. AWVN voert sinds begin mei in het kader van deze regeling het adviestraject uit bij MKB-bedrijven; het bedrijf moet als direct of indirect lid aangesloten zijn bij MKB-Nederland of AWVN.

Het adviestraject van AWVN start met een heldere diagnose door een HR-adviseur van AWVN van de huidige stand van zaken op het gebied van duurzame inzetbaarheid binnen de onderneming. Deze diagnose krijgt vorm door een werksessie samen met de ondernemer of bedrijfsleider, medewerkers en leidinggevenden met verschillende posities in de organisatie.  Op basis van deze werksessie stelt de adviseur een advies voor verdere aanpak voor en bespreekt dit met de opdrachtgever.

Inmiddels zijn 35 van de 40 gratis adviestrajecten vergeven. Wilt u ook voor een gratis adviestraject in aanmerking komen, meld u dan snel aan. Neem contact op met de AWVN-werkgeverslijn, werkgeverslijn@awvn.nl of 070 – 850 86 05.”

Lees hier de folder van AWVN.

Ledenberichten
Meer ledenberichten