Thankaton: unieke gelegenheid voor een warm 'dank u wel'

Het persoonlijk bedanken van donateurs voor hun jarenlange betrokkenheid en financiële steun aan jouw goede doel lijkt logisch maar gebeurt zelden. Want persoonlijk bedanken is kostbaar en donateurs willen dat hun giften aan de projecten worden besteed. Een sluitende business case is op voorhand lastig te maken. Onze partner Christal wil daar verandering in brengen.

Bedank je achterban met een Thankaton
Christal is onze partner op het gebied van telemarketing, loyaliteit en behoud. Om de leden van Goede Doelen Nederland in staat te stellen om tegen lage kosten veel van hun donateurs te bellen en bedanken, biedt Christal de Thankaton: een unieke gelegenheid voor jouw organisatie om tegen lage kosten met je medewerkers, vrijwilligers of bestuur een hele middag "dank u wel" te zeggen tegen je achterban. Er is één belangrijke voorwaarde: je vraagt niet om een gift, maar belt alleen om te bedanken.

Lage kosten
Christal stelt graag haar belcapaciteit en expertise beschikbaar. De kosten zijn met € 750,- (excl. BTW) zeer beperkt. Dit is omgerekend € 5 per werkplek per uur. Waarbij Christal zorgt voor het belscherm, belsoftware, de ICT-inrichting, belscript, briefing, coaching, koffie en thee.

Contact
Als je meer informatie wilt, of direct een Thankaton wilt organiseren, neem dan contact op met Christal via info@christal.nl

Ledenberichten
Meer ledenberichten