Academie Goede Doelen Nederland is live!

De Academie van Goede Doelen Nederland is vanaf nu live. Het is dé plek waar we kennis delen en leren van elkaar. Met de Academie bieden we leden ons volledige kennisaanbod in één oogopslag. Alle kennissessies, webinars, workshops en trainingen zijn samengebracht onder één merknaam en onderverdeeld in thema's. Zo heb je per vakgebied direct overzicht wat we te bieden hebben. Ook opnames van kennissessies kan je eenvoudig terugvinden in het Academie archief.

ONDERSCHEIDEND EN VERNIEUWEND
Binnen de Academie staan het vergroten van kennis, vaardigheden en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen centraal. Wij streven naar een kennisaanbod dat onderscheidend, vernieuwend en van goede kwaliteit is. De kennissessies, webinars en trainingen zijn zoveel mogelijk interactief en worden geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk van goede doelen zelf. We werken ook vaak samen met leveranciers en partners.

ALLE BELEIDSTERREINEN
Het kennisaanbod beslaat onder meer de beleidsterreinen: Innovatie, ICT, Communicatie, HR, Bedrijfsvoering en Financiën, Marketing en fondsenwerving, Vrijwilligersmanagement, Nalaten, Impact en Integriteit. De Academie is vindbaar op de website van Goede Doelen Nederland.

TWEEWEKELIJKSE ACADEMIE NIEUWSBRIEF
Elke twee weken (op donderdag) worden leden met een nieuwsbrief geïnformeerd over het aanbod van de komende zes weken. De eerste nieuwsbrief ontvang je deze week.
Voor een actueel overzicht van ons aanbod, kijk je hier.

Goede Doelen Nederland brengt met de Academie het kennisaanbod (de activiteiten met een educatief karakter) samen onder één merknaam, om het aanbod overzichtelijk te kunnen presenteren, effectief te promoten en toegankelijker te maken voor leden.

Laatste nieuws

Mijn eenmalige gift
Na bijna een jaar Mijn eenmalige gift: resultaten ronduit positief
BOOST en KNDSB
Twee nieuwe leden bij Goede Doelen Nederland
Find N Fund
FindNFund koppelt goede doelen en fondsen aan elkaar