Vier nieuwe leden

We verwelkomen vier nieuwe leden en stellen ze graag voor.

WOMEN Inc. streeft naar een samenleving waarin het voor je kansen niet uitmaakt of je een meisje of jongetje bent, een vrouw of man. Of beter gezegd: gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender en sekse. Ze werken aan gelijke kansen op de thema’s gezondheid, werk, media, onderwijs, geld en overheid.
De Special Social Club wil een omgeving creëren waar mensen met een beperking zichzelf kunnen zijn, zich normaal kunnen voelen, vrienden kunnen maken, met elkaar kunnen dansen en de avond van hun leven kunnen beleven. Ze zijn nu regelmatig te vinden in Amsterdam en Utrecht en hebben grote plannen voor de toekomst.
Het Weerstandfonds financiert onderzoeksprojecten in het vakgebied immunologie en infectieziekten, zodat men zich in de toekomst beter kan verdedigen tegen virussen en bacteriën. Als we beter leren onze weerstand te versterken dan wordt misschien het onmogelijke mogelijk: dan worden we later nooit meer ziek!
Het Steunfonds Laatste Wil bevordert en ondersteunt initiatieven die gericht zijn op het beschikbaar zijn van een legaal verkrijgbaar humaan werkend laatste wil middel. Het zelfverkozen levenseinde kan zo volledig in eigen regie worden uitgevoerd en zij die daar voor kiezen worden gerespecteerd.

Laatste nieuws

Mijn eenmalige gift
Na bijna een jaar Mijn eenmalige gift: resultaten ronduit positief
BOOST en KNDSB
Twee nieuwe leden bij Goede Doelen Nederland
Find N Fund
FindNFund koppelt goede doelen en fondsen aan elkaar