Marketing & fondsenwerving

Allereerste branchegenotenbijeenkomst

Deze allereerste branchegenotenbijeenkomst mag je als branchegenoot van Goede Doelen Nederland niet missen!

Margreet Plug, directeur, neemt je mee in wat er speelt in de sector en gaat natuurlijk ook in op de rol van Goede Doelen Nederland. Zij vertelt onder meer over de ambities van de brancheorganisatie voor de komende jaren, waaronder bijvoorbeeld de verduurzaming van fondsenwerving. Omdat dit de eerste branchegenotenbijeenkomst is, wordt een belangrijk onderwerp de plaats van branchegenoten binnen de organisatie. Wat zijn jouw verwachtingen? We zijn benieuwd wat jij graag zou willen vanuit jouw betrokkenheid bij Goede Doelen Nederland.

Vervolgens gaat Yvette Kleekamp nog dieper in op de toekomstige ontwikkelingen. Zij is adviseur Public Affairs bij Goede Doelen Nederland en weet dus precies wat er aan Europese regelgeving richting Nederland komt. Dit zal grote impact hebben op goede doelen en hun manier van werken. Met deze informatie kun jij vast en zeker je voordeel doen.

We zijn verheugd dat de manager Institutional Partnerships van Terre des Hommes, Arelys Yanez, bereid is te vertellen over haar werk en over het werk van Terre des Hommes op het gebied van kinderuitbuiting en in noodsituaties. Arelys werkt al meer dan 30 jaar voor NGO’s en is sociaal psycholoog van origine. Zij maakt zich sterk voor initiatieven die leiden tot de bescherming van mensenrechten en gelooft in kinder- en jeugdparticipatie.

We sluiten af met een gezellige borrel om informeel met elkaar in contact te komen.

Locatie: Goede Doelen Nederland (James Wattstraat 100, 5e etage, Amsterdam).

Misschien heb jij onderwerpen waar je graag meer over zou willen horen. Laat ons je onderwerp van tevoren weten of stel je vraag ter plekke. Het wordt een open bijeenkomst waar genoeg ruimte is voor interactie. Je kunt het onderwerp dat je wil inbrengen mailen naar Sara Vermeltfoort.

We zien ernaar uit je dan (beter) te leren kennen.

Inschrijven