Masterclasses Fondsenwerving

Goede Doelen Nederland introduceert in 2024 een exclusieve reeks Masterclasses met experts op het gebied van fondsenwerving van diverse goede doelen. Deze Masterclasses zijn exclusief toegankelijk voor medewerkers van onze leden.

Aan het Masterclassprogramma werken ervaren fondsenwervers mee die hun sporen hebben verdiend bij lid-organisaties zoals Amnesty International, Artsen zonder Grenzen, Plan International en HIVOS. Uitgangspunt van de Masterclasses is dat deze vanuit de praktijk door ervaren fondsenwervers voor fondsenwervers ontwikkeld en gegeven worden.

Fondsenwerving is een vak. Particuliere fondsenwerving ook. Als je als fondsenwervers start bij een goed doel heb je bijvoorbeeld, ondanks opgedane ervaring met marketing in een andere sector, te maken met veel nieuwe zaken zoals kanaalmanagement, fondsenwervingsprogramma’s, data gedreven fondsenwerving of codes en richtlijnen. Goede Doelen Nederland wil graag bijdragen aan kwalitatieve en deskundige medewerkers en heeft daarom deze Masterclasses Fondsenwerving ontwikkeld.

Stamp course masterclass

Uitgelicht

Telemarketing 700x300
Masterclass: Kanaalmanagement Face to Face en Telemarketing
Part fond
Masterclass: De basics van een Programma Particuliere Fondsenwerving

Word lid van Goede Doelen Nederland

James Wattstraat 100

Heb je interesse in ons lidmaatschap? Wil je weten wat we je als brancheorganisatie zoal te bieden hebben? 

Word lid