Marketing & fondsenwerving

Breakfast Club

Resultaten middle donor benchmark 2023.

Steeds meer organisaties herkennen de waarde van middle donors. Een groep donateurs die niet zomaar geeft, maar een bewuste bijdrage levert en graag betrokken is bij jouw organisatie. Ben jij benieuwd wat middle donorwerving kan betekenen voor jouw organisatie? Of naar wat het andere organisaties in 2023 heeft opgeleverd? Schuif dan online aan bij de Breakfast Club op 6 februari, van 09.00 – 10.00 uur.

Nassau Fundraising helpt al bijna 10 jaar verschillende goede doelen bij het opzetten of verbeteren van hun middle donorwervingprogramma. Een belangrijk onderdeel van het programma is het versturen van direct mailings. Sinds 2018 houden zij jaarlijks de resultaten bij van middle donor mailings die door Nassau gemaakt zijn. Tijdens de Breakfast Club deelt Hans Broodman van Nassau Fundraising de cijfers uit 2023. Daarnaast duiken we de inhoud in aan de hand van voorbeelden van succesvolle middle donor mailings uit de praktijk.

De Breakfast Clubs zijn interactieve sessies, waarbij we jouw vragen en inzichten graag aan bod laten komen. Heb je voorafgaand vragen over dit onderwerp? Stuur deze dan naar Naomi Brinxma via brinxma@goededoelennederland.nl. Graag uiterlijk 26 januari, dan zorgen wij dat je vragen in de sessie een antwoord krijgen.

Praktische informatie

Deze Breakfast Club zit vol! Door het aanmeldformulier in te vullen kom je op een wachtlijst te staan.
De Breakfast Club is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. De sessie wordt niet opgenomen.

In 2024 vindt de Breakfast Club plaats op:

  • 6 februari
  • 26 maart
  • 4 juni
  • 1 oktober

Over de Breakfast Club
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

De Breakfast Clubs komen voort uit de samenwerking met Nassau Fundraising, onze partner op het gebied van relatiegerichte fondsenwerving trainingen. Leden ontvangen 10% korting op de reguliere trainingen van Nassau Fundraising. Geef bij je aanmelding voor de trainingen aan dat je lid bent van Goede Doelen Nederland als je van deze korting gebruik wilt maken. Lees meer over de samenwerking en het ledenvoordeel.