Marketing & fondsenwerving

Breakfast Club: middle donorwerving

Deze Breakfast Club zit vol. Door je aan te melden via het formulier kom je op een wachtlijst te staan.

Heeft jouw organisatie de lange termijnvisie voor middle donorwerving? Hoe werkt een middle donor programma als leadgeneratie voor major donors? Wat is de rol van periodiek schenken bij middle donorwerving en hoe pakken collega fondsenwervers de middle donorwerving van hun organisatie op?

Middle donorwerving is niet iets wat op zichzelf staat, maar werkt past echt als je het structureel en volwaardig integreert in je organisatie. Zo speel je in op de wensen en verwachtingen van middle donors, boek je relatief snel resultaat en kan je tegelijkertijd leads genereren voor major donors. Benieuwd naar hoe dit werkt en in de praktijk eruit kan zien?

Tijdens de Breakfast Club van 9 mei ga je ’s ochtends een online rondetafelgesprek aan samen met collega fondsenwervers en experts van Nassau Fundraising. Daarnaast nemen zij je mee in de learnings uit een 5-jarig traject van een volwaardig draaiend middle donor programma. Aan de hand van een uitgebreide casestudie wissel je ervaringen en tips uit om (nog) meer resultaat te halen uit middle donorwerving!

We gaan tijdens deze interactieve sessie ook graag in op wat jij wilt leren of weten. Stuur daarom je vragen over middle donorprogramma’s naar Naomi Brinxma via brinxma@goededoelennederland.nl. Graag uiterlijk 2 mei, dan zorgen wij dat je vragen in de sessie een antwoord krijgen.

Praktische informatie
Deelname is gratis. De Breakfast Clubs hebben beperkt aantal plaatsen (maximaal 30 deelnemers). De Breakfast Clubs zijn toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

Neem voor meer informatie contact op met Naomi Brinxma via brinxma@goededoelennederland.nl.

Over de Breakfast Clubs
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een (online) rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

De Breakfast Clubs komen voort uit de samenwerking met Nassau Fundraising, onze partner op het gebied van relatiegerichte fondsenwerving trainingen. Leden ontvangen 10% korting op de reguliere trainingen van Nassau Fundraising. Geef bij je aanmelding voor de trainingen aan dat je lid bent van Goede Doelen Nederland als je van deze korting gebruik wilt maken. Lees hier meer over de samenwerking en het ledenvoordeel.

Data 2023
De data van de Breakfast Clubs in 2023 zijn:

  • 7 februari
  • 4 april
  • 9 mei
  • 3 oktober

Presentatie
De presentatie is achter de inlog te vinden.

Inschrijven