Marketing & fondsenwerving

Breakfast Club Trends in major donorwerving

We leren steeds meer over de wensen en verwachtingen van major donors, en hoe je daarop kunt inspelen als goed doel. Welke trends spot jij in major donorwerving? Wat zie je veranderen bij de major donor? En hoe speel je als relatiemanager in op de veranderde major donor? Dit bespreken we tijdens de Breakfast Club op 4 april.

In deze Breakfast Club schuif je ’s ochtends van 9.00 – 10.00 uur aan bij de online rondetafel met collega fondsenwervers en Vera Peerdeman van Nassau Fundraising. We wisselen ervaringen uit en gaan samen op zoek naar trends bij major donors en de effecten die deze trends hebben op jouw major donor strategie. Zo start je je dag met handige tips om (nog) meer resultaat te halen uit major donorwerving!

We gaan tijdens deze sessie graag in op wat jij wilt weten en wat jij geleerd hebt. Als je trends ziet waarover je graag het gesprek wilt aangaan, mail dit dan naar Naomi Brinxma via brinxma@goededoelennederland.nl, graag uiterlijk 24 maart. Dan zorgen wij dat jouw leasons learned ook echt aan bod komen.

Praktische informatie
Deelname is gratis. De Breakfast Clubs hebben beperkt aantal plaatsen (maximaal 22 deelnemers). De Breakfast Clubs zijn toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

Neem voor meer informatie contact op met Naomi Brinxma via brinxma@goededoelennederland.nl.

Over de Breakfast Clubs
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een (online) rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

De Breakfast Clubs komen voort uit de samenwerking met Nassau Fundraising, onze partner op het gebied van relatiegerichte fondsenwerving trainingen. Leden ontvangen 10% korting op de reguliere trainingen van Nassau Fundraising. Geef bij je aanmelding voor de trainingen aan dat je lid bent van Goede Doelen Nederland als je van deze korting gebruik wilt maken. Lees hier meer over de samenwerking en het ledenvoordeel.