Marketing & fondsenwerving

Breakfast Club

Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag.

Praktische informatie
De Breakfast Club is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.
Deelname is gratis. De Breakfast Club heeft een beperkt aantal plaatsen (maximaal 30 deelnemers). Neem voor meer informatie contact op met Patricia van Ogtrop via vanogtrop@goededoelennederland.nl.

In 2024 vindt de Breakfast Club plaats op:

  • 6 februari
  • 26 maart
  • 21 mei
  • 1 oktober

Over de Breakfast Club
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

De Breakfast Clubs komen voort uit de samenwerking met Nassau Fundraising, onze partner op het gebied van relatiegerichte fondsenwerving trainingen. Leden ontvangen 10% korting op de reguliere trainingen van Nassau Fundraising. Geef bij je aanmelding voor de trainingen aan dat je lid bent van Goede Doelen Nederland als je van deze korting gebruik wilt maken. Lees meer over de samenwerking en het ledenvoordeel.

Inschrijven