Marketing & fondsenwerving

Breakfast Club: Great Fundraising

Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag.

Wat kan Great Fundraising betekenen voor jouw organisatie? Is jouw wervende propositie krachtig genoeg? Werken de programma’s, communicatie en fondsenwerving optimaal samen? Benieuwd naar hoe dit (nog) beter kan met Great Fundraising? En wat dit voor collega fondsenwervers van andere organisaties in de praktijk betekent? Wissel hierover ervaringen uit met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising tijdens de Breakfast Club op dinsdag 21 mei van 09.00 uur tot 10.00 uur.

Deze online ontbijtsessie wordt geleid door Hans Broodman van Nassau. Vanuit zijn jarenlange praktijkervaring met goede doelen kan hij je precies vertellen hoe steeds meer goede doelen aan de gang gaan met Great Fundraising. Je zit met hem en andere fondsenwervers om de virtuele ontbijttafel. Er is ruimte om vragen te stellen en er worden praktische voorbeelden gedeeld. Het geeft je dag een inspirerende kickstart. Ben jij er ook bij?

Heb je voorafgaand aan de Breakfast Club al concrete vragen over Great Fundraising? Stuur deze dan uiterlijk 10 mei naar Patricia van Ogtrop via vanogtrop@goededoelennederland.nl, dan zorgen wij dat je vragen in de sessie een antwoord krijgen.

Over Great Fundraising
Wereldwijd gaan steeds meer organisaties met Great Fundraising aan de slag. De Great Fundraising methode komt voort uit wetenschappelijk onderzoek en is in veel landen met succes getoetst en uitgevoerd. Het staat voor uitmuntend leiderschap dat inhoud, communicatie en fondsenwerving verbindt, en het leidt tot een substantiële groei van structurele inkomsten uit fondsenwerving.

Praktische informatie
De Breakfast Club is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.
Deelname is gratis. De Breakfast Club heeft een beperkt aantal plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met Patricia van Ogtrop via vanogtrop@goededoelennederland.nl.

Over de Breakfast Club
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

De Breakfast Clubs komen voort uit de samenwerking met Nassau Fundraising, onze partner op het gebied van relatiegerichte fondsenwerving trainingen. Leden ontvangen 10% korting op de reguliere trainingen van Nassau Fundraising. Geef bij je aanmelding voor de trainingen aan dat je lid bent van Goede Doelen Nederland als je van deze korting gebruik wilt maken. Lees meer over de samenwerking en het ledenvoordeel.

Inschrijven