Marketing & fondsenwerving

Breakfast Club: In gesprek komen met (potentiële) major donors en erflaters

Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag.

Hoe raak jij in gesprek met (potentiële) major donors en erflaters? Welke verhalen en middelen zet je hiervoor in? Hoe en aan wie leg je deze voor? En hoe doen andere fondsenwervers dit eigenlijk? Tijdens de Breakfast Club op 26 maart, van 9.00 tot 10.00 uur, wissel je hierover ervaringen uit met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising.

De sessie wordt geleid door Vera Peerdeman van Nassau. Je zit met haar en andere fondsenwervers om de virtuele ontbijttafel. Er is ruimte om vragen te stellen en er worden praktische voorbeelden gedeeld. Het geeft je dag een inspirerende kickstart!

Ben jij er ook bij? De Breakfast Clubs hebben een beperkt aantal plaatsen (maximaal 40 deelnemers), dus schrijf je snel in! Deelname is gratis.

Heb je voorafgaand aan de Breakfast Club al concrete vragen over gesprekken met (potentiële) major donors en erflaters? Stuur deze dan uiterlijk 15 maart naar Jur Venema via venema@goededoelennederland.nl, dan zorgen wij dat je vragen in de sessie een antwoord krijgen.

Over de Breakfast Club
Goede Doelen Nederland en Nassau Fundraising organiseren vier keer per jaar op dinsdagochtend een online rondetafelgesprek. Een inspirerende start van jouw dag. Samen met collega fondsenwervers en de experts van Nassau Fundraising worden ervaringen uitgewisseld over actuele fondsenwerving thema’s.

De Breakfast Clubs komen voort uit de samenwerking met Nassau Fundraising, onze partner op het gebied van relatiegerichte fondsenwerving trainingen. Leden ontvangen 10% korting op de reguliere trainingen van Nassau Fundraising. Geef bij je aanmelding voor de trainingen aan dat je lid bent van Goede Doelen Nederland als je van deze korting gebruik wilt maken. Een training die goed aansluit op het thema van de Breakfast Club op 26 maart, is: ‘Succesvol spreken met major donors en toekomstige erflaters’.

Deze Breakfast Club heeft het maximum aantal deelnemers bereikt. Je kunt je via het inschrijfformulier aanmelden voor de wachtlijst.

Inschrijven