Integriteit

Dilemma workshop 'integer afwegingen maken in de praktijk'

Het gesprek over integriteit wordt vaak beperkt tot schendingen, maar hoe ga je als medewerker bij een goed doel om met lastige dilemma's? We nodigen je uit om te ontdekken wat integriteit écht betekent in jouw dagelijkse werk. Samen met Dr. Kim Meijer van Nyenrode Business University duiken we in concrete voorbeelden en bieden we praktische handvatten om integriteitsvraagstukken in de praktijk te begrijpen en binnen jouw team of organisatie te bespreken.

De workshop is van 9.30 tot 13 uur, inclusief lunch en vindt plaats op 29 mei op kantoor bij Goede Doelen Nederland (James Wattstraat 100, 5e etage, 1097 DM Amsterdam).

De workshop is geschikt voor alle soorten functies en teams; voor iedereen die wil weten wat integriteit is, en hoe samen integriteitdilemma’s te bespreken. Gemengde groepen of juist teams gezamenlijk.

Over de Trainer
De workshop wordt gegeven door Dr. Kim Meijer. Als trainer is zij ruim 10 jaar verbonden aan Nyenrode Business University, met ervaring in verschillende publieke en private organisaties. Naast haar werk als trainer is Kim als docent /onderzoeker verbonden aan Tilburg University waar ze haar PhD in bedrijfsethiek heeft afgerond in 2023.

Praktische informatie en voorwaarden
Bij annulering vanaf twee weken vóór de training ben je 50% van de kosten verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór de training ben je 100% van de kosten verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Goede Doelen Nederland & Partos behouden zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. Voor verdere details download je de beschrijving van de training onder 'Downloads' (achter de leden-inlog). Hier vind je ook de kosten per deelnemer.

Inschrijven