Integriteit

Integriteitsbijeenkomst

Logo GDN en Partos 740x320

Op 27 juni organiseren Partos en Goede Doelen Nederland alweer een derde integriteitsbijeenkomst voor directeuren én integriteitsmedewerkers.

Programma

Het thema van het plenaire deel is het belang van samenwerken op het gebied van integriteit. Jorrit Hoekstra van Alliantie Partners, deskundige op het gebied van samenwerking, zal hierop zijn visie geven. Jasper Kuipers van Dokters van de Wereld zal dit illustreren met een verhaal uit de praktijk. Daarna gaan de sprekers met elkaar en de zaal in gesprek.

Het tweede deel van het programma is interactief en bestaat uit rondetafelgesprekken. In kleine groepjes voer je een gesprek over twee van de volgende onderwerpen: preventie, ondersteunen van slachtoffers, grip op je gedragscode (twee tafels), integriteit in kleinere organisaties, ervaringen/suggesties moreel beraad uitwisselen, het kort bespreken van een moreel dilemma en ethisch leiderschap. De onderwerpen worden begeleid door iemand met praktijkervaring of kennis van zaken. De belangrijkste punten van de gesprekken worden aan iedereen teruggekoppeld.

Uiteraard besluiten we de bijeenkomst met een borrel waarbij je verder kunt praten met de deelnemers en de sprekers.

Datum en tijd
Dinsdag 27 juni van 13.30 tot 16.15 uur, waarna de borrel begint.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in zaal New York van ZZIIN, boven het station van Den Haag Centraal.

Voor wie
Het event is bedoeld voor directeuren en integriteitsmedewerkers van leden van Partos of Goede Doelen Nederland.

Goed om te weten

De voertaal van de is bijeenkomst Nederlands.
We nodigen je nadrukkelijk uit om met twee mensen van je organisatie te komen. De ervaring leert dat je beter aan de slag kunt met de opgedane informatie wanneer je die kunt bespreken met iemand die ook aanwezig was bij de bijeenkomst.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.