Marketing & fondsenwerving

Fondsenwervingscafé

Ontmoet elkaar in het Fondsenwervingscafé op dinsdag 29 maart!

Goede Doelen Nederland organiseert het Fondsenwerving Café, dé ontmoetingsplek voor fondsenwervers, marketeers en andere professionals uit de goededoelensector. Het Fondsenwerving Café is een informele borrel, zonder agenda, waar je bij kunt praten of kennis kunt maken met collega’s en zo leuke en nuttige contacten kunt leggen. We kijken er ontzettend naar uit om elkaar weer live te ontmoeten. De borrel vindt plaats bij Puur Smaeck in Hilversum.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Het Fondsenwerving Café vindt plaats op 29 maart van 16.00 – 18.30 uur. Deelname aan de borrel is gratis en toegankelijk voor leden en niet-leden. Aanmelden is wel verplicht.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Bindinc. en Regalis.

AANMELDEN
Aanmelden kan via dit formulier.

LOCATIE EN ROUTE
De locatie van het Fondsenwerving Café is Puur Smaeck, een ontmoetingsplek die dagbesteding biedt aan mensen met een beperking. Het adres is Kampstraat 18-20, 1211 GE in Hilversum. Puur Smaeck ligt vrijwel tegenover station Hilversum en parkeren kan dichtbij, bijvoorbeeld in de Q-Park Hilvertshof garage. Zowel vanaf station Hilversum als vanaf de parkeergarage is het 200 meter lopen.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Jur Venema of Nicole Mooij via 020-4229977 of venema@goededoelennederland.nl / mooij@goededoelennederland.nl