Marketing & fondsenwerving

Fondsenwervingscafé

Ontmoet elkaar in het Fondsenwervingscafé!

Het Fondsenwervingscafé: een netwerkbijeenkomst waar je in een ontspannen en informele sfeer bij kunt praten of kennis kunt maken met collega fondsenwervers en andere professionals uit de sector. Zo kun je leuke en nuttige contacten leggen en je netwerk verrijken. Er is verder geen agenda of programma. De bijeenkomst is gratis toegankelijk (inclusief consumpties!) voor zowel leden, branchegenoten en niet-leden van Goede doelen Nederland. Aanmelden is wel verplicht.

Kom je ook (weer) langs? Jij en je collega's zijn van harte welkom!

Locatie: David's, Joop van den Endeplein 3, Hilversum (mediapark).

De borrel vindt plaats op dinsdag 1 oktober 2024 van 16.00 tot 18.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door The Fundraising benchmark, Bindinc., Regalis en 3F-Academy.

Praktische informatie en route
De bijeenkomst is gratis toegankelijk (inclusief consumpties!) voor zowel leden als niet-leden van Goede doelen Nederland, Aanmelden is wel verplicht!

De locatie ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf Station Hilversum Mediapark. Vanaf Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is er een directe treinverbinding naar station Hilversum Media Park. Je kunt parkeren in Parkeergarage A (2 minuten lopen). Op vertoon van een inrijkaart krijg je van David's een gratis uitrijkaart!

Inschrijven