Marketing & fondsenwerving

Inspiratieworkshop Hoe worden wij een datagedreven organisatie?

Deze workshop heeft het maximale aantal deelnemers bereikt. Je kunt je via het formulier op deze pagina nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Het doel van deze workshop is om jou te inspireren! In een interactieve bijeenkomst zullen Marian van Weverwijk, salesforcebeheerder bij Wilde Ganzen, en Anna de Vries, adviseur en dataexpert bij Data4Development (D4D), je meenemen in de data journey, waarbij je met andere organisaties aan de slag gaat om te identificeren waar jouw data uitdagingen zitten en hoe je de volgende stap kunt nemen.

Door middel van de PROJECT DATA casus wordt verteld hoe Wilde Ganzen, ondersteund en begeleid door D4D, in de praktijk hun eigen stap voorwaarts heeft gemaakt.

Inhoud van de workshop:

  • De beginsituatie en aanpak: Wat zijn interne en externe belangen om datagedreven te werken en hoe pak je dit aan?
  • Activiteiten en uitdagingen: Welke uitdagingen lagen in eerste instantie voor de boeg en wat zijn de lessons learned van Wilde Ganzen? Waar heeft het in geresulteerd?
  • Datagedreven werken: Hoe gaat een organisatie van goede data naar heldere inzichten en wat definieert nou eigenlijk een datagedreven organisatie?

Tijdens de workshop zijn er een aantal leuke interactieve onderdelen en is er meer dan genoeg ruimte voor uitwisseling. Ook zal Anna kort toelichten hoe D4D je organisatie mogelijk verder kan ondersteunen met de gedefinieerde data ambities.

Het inhoudelijke programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Van 16.00 tot 16.30 uur is er nog tijd om na te praten en te netwerken (met een drankje).

Aanvullende informatie
De workshop is met name interessant voor medewerkers van organisaties met een jaarbudget van groter dan 10 miljoen. Medewerkers van kleinere organisaties die interesse hebben in dit onderwerp zijn uiteraard ook welkom. Het gaat niet alleen maar over techniek; de workshop is interessant voor iedereen die interesse heeft in data, zoals afdelingsmanagers, fondsenwervers, M&E experts, en IT/data teamleden.

De workshop vindt plaats op kantoor bij Goede Doelen Nederland aan de James Wattstraat 100 in Amsterdam, van 14.00 (inloop vanaf 13.30 uur) tot 16.30 uur.

Deelname is gratis. Bekijk hier informatie over route en bereikbaarheid.

Deze workshop heeft het maximale aantal deelnemers bereikt. Je kunt je via het formulier op deze pagina nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Inschrijven