Impact

Inspirerende Non-Profits ’24 event voor directeuren

Inspirerende 40 Non Profits 2024 Goede Doelen Nederland

Op 4 juli wordt onder andere bekend gemaakt welke goede doelen tot de meest inspirerende non-profit organisaties van Nederland behoren. Al sinds 2011 doet adviesbureau Synergie jaarlijks onderzoek naar ‘de Inspirerende40’. De lancering van het 2024-onderzoek onder non-profits vindt plaats bij de winnaar in de categorie non-profit 2023: Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

In 2023 waren Kika, Artsen zonder Grenzen, Dierenbescherming, Unicef, Hartstichting, WNF, War Child, Natuurmonumenten, KWF en Greenpeace de 10 meest inspirerende goede doelen. Op 4 juli wordt bekend gemaakt hoe die top10 er voor 2024 uitziet.

Naast de lijst met de 40 non-profits worden ook de inzichten uit het onderzoek gepresenteerd. Die geven handvatten om je organisatie vooruit te brengen en toekomstbestendig succesvol te maken. Je gaat luisteren naar verhalen van de mensen achter die organisaties om te laten zien hoe zij inspireren en impact maken.

Wij mogen als Goede Doelen Nederland 10 gereserveerde plaatsen aanbieden aan directeuren van goede doelen. Wees er snel bij want op = op!

Je kunt tot uiterlijk 26 juni een plek reserveren.

Synergie is een adviesbureau dat mensen in organisaties helpt om samen meer impact te maken. Het is opgezet door Joris van Zoelen, die tevens spreker is op ons Kennisfestival van 7 november aanstaande in Amersfoort. Hij verzorgde eerder samen met Marieke van Schaik (toenmalig directeur Rode Kruis) het 100ste webinar voor ons. Het Rode Kruis was in’21-’22 het meest inspirerende goede doel.

Donderdag 4 juli vanaf 15:30 uur bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Wil jij - of jouw directeur - erbij zijn? Mail dan snel naar info@goededoelennederland.nl en reserveer je plek.