Marketing & fondsenwerving

International Fundraising Congress Online 2021

Jaarlijks komen meer dan 1.000 fondsenwervers uit 60 landen over de hele wereld naar Noordwijk voor IFC, de belangrijkste internationale fondsenwervingsconferentie. IFC is onderdeel van The Resource Alliance en richt zich op het verbinden van de wereldwijde gemeenschap van fondsenwervers. Net als in 2020 wordt IFC in 2021 online georganiseerd. Speciaal voor onze leden mogen we een kortingscode aanbieden.

IFC Online vindt plaats van 20 t/m 22 oktober. Het thema dit jaar is ‘Reflect. Refresh. Reconnect.’ Sprekers van over de hele wereld zullen presentaties geven en workshops en interactieve gesprekken begeleiden. Meer informatie over het programma en de sprekers van IFC Online 2021 lees je hier.

Sinds 2019 werken IFC en Goede Doelen Nederland samen. Als lid van Goede Doelen Nederland betaal je £59 voor een ticket in plaats van de reguliere prijs van £75. Je kunt hier je ticket met korting bestellen. Zorg ervoor dat je de optie ‘IFC Online: Goede Doelen Nederland Members Ticket’ hebt geselecteerd.