Marketing & fondsenwerving

International Fundraising Congress – Online Taster Event

Het Taster event organiseren wij speciaal voor onze leden samen met het International Fundraising Congress (IFC) op donderdag 22 juni van 14.00 – 15.00 uur via Zoom.

Tijdens het online Taster event hoor je meer over het congres en hebben we Ben Cohen en Robert Payne van Good Innovation als sprekers uitgenodigd om alvast een tipje van de sluier op te lichten van de masterclass die zij zullen verzorgen tijdens IFC 2023 over innovatie in fondsenwervende proposities.

De sessie is in het Engels en deelname is alleen voor onze leden en is gratis. Meld je hier aan!

Na aanmelding ontvang je van The Resource Alliance (de organisatie van IFC) de Zoomlink om deel te nemen en ontvang je na het Taster event informatie over IFC 2023 per e-mail, inclusief een kortingscode.

International Fundraising Congress Noordwijk
Jaarlijks komen meer dan 1.000 fondsenwervers uit 80 landen over de hele wereld naar Noordwijk voor het International Fundraising Congress (IFC), de belangrijkste internationale fondsenwervingsconferentie. IFC is onderdeel van The Resource Alliance en richt zich op het verbinden van de wereldwijde gemeenschap van fondsenwervers.

IFC 2023 vindt plaats van 17 t/m 20 oktober. Het thema dit jaar is 'Now, the time has come to unite and turn action into impact’. Sprekers van over de hele wereld presenteren hun verhaal, geven workshops en begeleiden interactieve gesprekken. Sinds 2019 werken IFC en Goede Doelen Nederland samen.