Communicatie Marketing & fondsenwerving Bedrijfsvoering & financiën Impact Innovatie Vrijwilligersmanagement

Kennisfestival 2024

Het Kennisfestival is terug! Op donderdag 7 november zal de tweede editie plaatsvinden in Eenhoorn Meeting Center in Amersfoort. Het Kennisfestival is een uniek evenement waar we samenkomen om kennis en inspiratie te delen over het belangrijke werk van goede doelen.

Er is wederom een breed programma van lezingen en kennissessies over actuele onderwerpen binnen fondsenwerving, marketing, communicatie en nog veel meer. Of je nu werkzaam bent bij een klein of een groot goed doel of ergens daartussenin, het Kennisfestival is gratis toegankelijk en exclusief voor al onze leden, leveranciers en aangesloten branchegenoten.

Het Kennisfestival is de perfecte gelegenheid om je vakkennis te verdiepen, nieuwe inzichten op te doen en samen met collega’s na te denken over een betere toekomst. Naast een interessant programma is er veel ruimte om netwerken en is het een feestelijk samenkomen van iedereen die betrokken is bij de vereniging en de sector.

Na een geslaagde en volledig uitverkochte eerste editie vorig jaar in de Bibliotheek Utrecht vindt het Festival dit jaar plaats in de Eenhoorn, een mooie evenementen locatie recht tegenover het centraal station in Amersfoort.

Meer informatie over het programma wordt snel bekend. De inschrijving start ná de zomervakantie.