Marketing & fondsenwerving

Kijkje in de keuken bij Antoni van Leeuwenhoek Foundation

*Deze bijeenkomst zit vol. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.
Goede Doelen Nederland heeft het programma Kijkje in de keuken van Nederland Filantropieland voortgezet. Bij het 'Kijkje in de Keuken' nodigen we een goed doel uit om over een actueel thema op het gebied van fondsenwerving te vertellen. Er is veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.
Meer informatie over het programma volgt spoedig.

Op donderdagmiddag 15 juni zijn we op bezoek bij de Antoni van Leeuwenhoek Foundation in Amsterdam. De missie van het Antoni van Leeuwenhoek is om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen en om ervoor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. De Foundation draagt daarom bij aan de financiering van het wetenschappelijk onderzoek dat plaatsvindt in het Antoni van Leeuwenhoek.

Veronique Lecluse (Senior Relatiemanager Grote Giften) en Ellen Coster (Senior Relatiemanager Nalatenschappen) vertellen tijdens een kijkje in de keuken voor de leden van Goede Doelen Nederland over het werk en de fondsenwerving van de AVL Foundation, als onderdeel van het comprehensive cancer center Antoni van Leeuwenhoek. Uiteraard is er ruimte voor vragen en uitwisseling van ideeën. Daarnaast krijgen wij een kijkje achter de schermen van het onderzoekslab.

Bij binnenkomst kan je je melden bij de receptie, Ellen of Veronique komt je dan halen. En natuurlijk sluiten we de middag af met een drankje.

Programma
14.30 – 15.00 inloop
15:00 start programma
17:00 borrel
17:30 einde


Aanvullende informatie over het programma volgt spoedig. Aanmelden kan vast via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven