Marketing & fondsenwerving

Kijkje in de keuken bij MAF Nederland

Op dinsdag 15 februari namen we een kijkje in de keuken bij Mission Aviation Fellowship (MAF). We keken mee met de afdeling Marketing en Events die door middel van agile werken in Monday.com werkt aan het halen van doelstellingen. MAF liet zien hoe ze dit (digitaal) inhoud en vorm geven, zodat het ook helpt bij thuiswerken.

DOELEN HALEN MET EVENTS IN CORONATIJD
MAF zet in op eigen en externe evenementen om meer donateurs te werven en de betrokkenheid van vaste donateurs te vergroten. In 2020 en 2021 hebben ze snel kunnen schakelen met ander soort evenementen, die binnen de coronamaatregelen pasten, om toch de gestelde doelen te behalen. Tijdens het 'Kijkje in de keuken' vertelden ze meer over deze events, de learnings en de resultaten.

Hoe kun je als goed doel en marketingafdeling agile werken? En hoe haal je je doelstellingen in corona-tijd als evenementen een belangrijk middel zijn om de doelstellingen te behalen?

OVER MAF NEDERLAND
MAF Nederland is onderdeel van een internationale MAF hulp- en luchtvaartorganisatie.
Met 130 vliegtuigen vliegt MAF in de armste landen van de wereld om mensen in de meest afgelegen gebieden te bereiken. MAF vliegt voor noodhulp, ontwikkelingswerk, medische vluchten en het Evangelie. MAF Nederland richt zich voornamelijk op fondswerving en het uitzenden van medewerkers (voornamelijk piloten). Kijk voor meer informatie op www.maf.nl.

Kijkje in de keuken is een interactieve sessie. Er is veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Kijkje in de keuken is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland en NLFL. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.

OVER KIJKJE IN DE KEUKEN
Goede Doelen Nederland heeft het programma Kijkje in de keuken van Nederland Filantropieland online voortgezet. Regelmatig nodigen we een goed doel uit om over een actueel thema op het gebied van fondsenwerving te vertellen. Er is veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

PRESENTATIE
De presentatie van MAF kun je bekijken onder DOCUMENTEN (na inloggen).