Marketing & fondsenwerving Inkoop

Maak kennis met Cycloon: duurzame pakketbezorging met ledenkorting

Voortaan kun je via Cycloon met ledenkorting - duurzaam en sociaal - pakketten verzenden. Cycloon haalt pakketten op en bezorgt deze op de fiets in meer dan 60 steden. In samenwerking met DHL bereiken ze ook de rest van Nederland. Laat je jouw pakketten door Cycloon bezorgen dan help je mee CO2-uitstoot te reduceren, steden leefbaar te houden en sociale banen te creëren.

Maak kennis met Cycloon
Op dinsdag 20 juni van 13.00 tot 13.30 uur kun je online kennismaken met Cycloon: zij stellen zich voor, leggen de ledenkortingen uit en je kunt hen al je vragen stellen. Dus wil jij meer weten, meld je dan nu vrijblijvend aan voor deze online kennismaking via verkoop@cycloon.eu, 085-2733273 (kies 3). Ook voor meer informatie over bijvoorbeeld de ledentarieven kun je direct contact opnemen met Cycloon.

Ledenkortingen
Lees hier meer over de diensten van Cycloon en over de tarieven voor onze leden (achter de inlog). De tarieven die van toepassing zijn voor jouw organisatie, hangen af van hoeveel pakketten je per jaar laat bezorgen. Voor deelnemers van Stichting Collecteplan geldt een speciale, collectieve staffel.