Maak online kennis met YoungCapital

Als lid van Goede Doelen Nederland kun je voortaan tegen een scherp tarief gebruik maken van de dienstverlening van YoungCapital.

Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met YoungCapital. Als lid krijg je korting op de tarieven voor uitzendservices en werving & selectie. Nieuwsgierig naar wat YoungCapital voor jou kan betekenen?

Online kennismaking
Schrijf je in voor de online kennismaking op dinsdag 9 april van 11.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie leggen Fiore Vader en Willem Hop van YoungCapital uit wat zij kunnen doen voor goededoelenorganisaties. Meld je hiervoor vrijblijvend aan via f.vader@youngcapital.nl.

Over YoungCapital
YoungCapital is recruitmentspecialist voor jong talent. Zij leveren uitzendkrachten en doen werving & selectie. Al meer dan 20 jaar koppelen ze organisaties aan de nieuwe generaties. Ze geloven in de kracht van jongeren. Samen met de opdrachtgever maken ze de beste match voor een organisatie. YoungCapital heeft een groot online bereik. In de krapper wordende arbeidsmarkt blijven zij zich zo positioneren als aantrekkelijk werkgever.

Lees hier meer over onze samenwerking en de kortingen die leden krijgen bij YoungCapital.