Online informatiesessie ‘Je branchevereniging’

Is jouw organisatie dit jaar (aspirant)lid geworden van Goede Doelen Nederland? Schrijf je dan in voor de online informatiesessie ‘Je branchevereniging’ op vrijdag 9 juni van 11.00 tot 12.00 uur.

In dit uur kun je kennis maken met de vereniging en met andere nieuwe leden. Je hoort wat het lidmaatschap voor jouw organisatie betekent en van welke diensten je gebruik kunt maken.

Je branchevereniging
Directeur Margreet Plug geeft meer inzicht in hoe de vereniging werkt en van welke diensten je als lid gebruik kunt maken. Daarnaast geeft ze een update over de actuele ontwikkelingen in de sector en hoe wij daar op inspelen. Ook horen wij graag hoe je het lidmaatschap tot nu toe ervaart.

Kennisdeling
Als branchevereniging stimuleren we kennisdeling door het organiseren van (online) kennissessies, webinars en trainingen, door het activeren van communities en het delen van kennis op onze website. Dit is soms een zoektocht. Relatiebeheerder Paulien Trapman geeft een digitale rondleiding op de website waarop de communities en een verzameling aan onderzoeken, documenten en handreikingen te vinden is.


Inschrijven