HR

Online kennissessie - Stress op de werkvloer: wat kan je er mee?

Goede Doelen Nederland organiseert op maandag 27 november de online kennissessie Stress op de werkvloer: wat kan je er mee?

Van 13 tot en met 17 november 2023 is de Week van de Stress. Aanhakend daarop organiseert Goede Doelen Nederland op maandag 27 november van 10.30-12.00 uur de online kennissessie met als thema Stress op de werkvloer: wat kan je er mee? en gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Inhoud van deze kennissessie
Wat is stress, hoe herken je het, en wat kun je er aan doen? Stress op de werkvloer is een actueel probleem, ook bij jongere werknemers. Ruim 37% van de medewerkers geeft werkdruk of werkstress op als reden voor verzuim. Een op de vier jonge werknemers ervaarde door werkdruk in 2022 burn-outklachten. Maria Wielenga (foto), adviseur Health@Work van de Randstad Groep, zal op dit onderwerp een inleiding geven.

Daarna is er volop gelegenheid tot uitwisseling van best-practices en ideeën over welke preventieve of ondersteunende maatregelen je kunt nemen als HR-verantwoordelijke voor jouw organisatie.

Aanmelden

Deze sessie is voor HR-verantwoordelijken bij goededoelenorganisaties. Meld je aan via het inschrijfformulier. Je ontvangt enkele dagen voor de kennissessie van ons de Zoom-link.

Inschrijven