Impact

Peer-to-peer sessie Impact Challenge

Binnen de Impact Challenge willen we ervaringen delen om met en van elkaar te leren en te inspireren. We doen dit het liefst zo laagdrempelig mogelijk. Daar is de PEER-to-PEER voor bedoeld.

In PEER-to-PEER vertellen we verhalen en inspireren we elkaar. Het draait om het delen van ervaringen en het uitwisselen van geleerde lessen. We gaan met elkaar in gesprek over wat impact gericht werken voor jou betekent. Net als in een lobby tijdens een borrel, maar dan laagdrempelig online.

Er is geen inhoudelijk programma. Op dit platform ben je zelf aan zet. Je kunt speeddaten om je te laten verrassen en nieuwe mensen te leren kennen. Of je neemt plaats aan één van de tafels voor een wat langer gesprek. Je hebt zelf de regie en komt en gaat wanner je zin in hebt.

We beginnen met elkaar in Zoom en je komt binnen met deze link. We geven dan een korte introductie op de Impact Challenge en laten zien hoe de lobby werkt. Met elkaar maken we dan de overstap naar de nieuwe tool Airmeet.

Tijdens deze eerste keer PEER-to-PEER is in ieder geval een aantal van de finalisten van de Impact Challenge Award aanwezig. We hopen ook jou te treffen.

Aanmelden hoeft niet. Je doet mee via deze zoomlink.