Marketing & fondsenwerving

Presentatie Geven in Nederland

Deze middag presenteren de onderzoekers van het Centrum Filantropische Studies de belangrijkste resultaten van de publicatie Geven in Nederland 2024. We duiken tijdens de bijeenkomst dieper in op de trends van geven en vrijwilligerswerk in Nederland, met een focus op huishoudens, fondsen, bedrijven en loterijen.

Special ‘Maatschappelijke initiatieven in Nederland’
In de presentatie gaan we ook in op een van de specials in het onderzoek. Welke organisaties zetten zich in op diverse maatschappelijke terreinen? Hoeveel organisaties per terrein zijn er en hoe werken ze samen? Hoeveel geld is ermee gemoeid en hoeveel vrijwilligers zijn er per terrein actief? En hoe ziet maatschappelijke betrokkenheid er in de toekomst uit?

Na de presentatie gaan we in gesprek met de onderzoekers en verschillende goede doelen. We bespreken de resultaten van het onderzoek en wat deze betekenen voor de praktijk. Ook is er ruimte om je eigen vragen te stellen.

Dit is dé gelegenheid om meer te leren over de stand van zaken in de filantropie in Nederland en om in gesprek te gaan met experts uit het veld. Na de bijeenkomst is er nog tijd om na te praten en te netwerken, met een lekker drankje.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen! Meld je snel aan, want er is beperkt plek.

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 september bij Van Doorne in Amsterdam (Jachthavenweg 121) van 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) tot 17.00 uur en is uitsluitend toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland. Na de bijeenkomst is er een borrel van 17.00 tot 18.00 uur.

Inschrijven