Bedrijfsvoering & financiën

Rondetafelbijeenkomst over risicomanagement

Op donderdagochtend 14 september vindt een rondetafelbijeenkomst over risicomanagement plaats bij de Hartstichting in Den Haag.

Van elkaar leren en elkaar inspireren staat tijdens deze bijeenkomst centraal. Het kan jou en je organisatie helpen keuzes te maken, te leren en te ontwikkelen. Eerder dit jaar hebben we een enquête gehouden over dit onderwerp. Dit gaf goede input voor de bijeenkomst.

Programma
We starten met een presentatie van de Hartstichting over hun ervaringen, uitdagingen en dillema’s met betrekking tot de opzet en ontwikkeling van risicomanagement in de organisatie.

Vervolgens gaan we aan verschillende tafels met elkaar in gesprek over een aantal onderwerpen. Er zijn 2 rondes. In ronde 1 zijn er zowel tafels voor beginnende organisaties op het gebied van risicomanagement als voor gevorderden. Bij iedere tafel begeleidt iemand met praktijkervaring of kennis van zaken de discussie. In de bijlage (onder downloads) lees je meer informatie over de onderwerpen van de tafels en tafelbegeleiders.

09.30 uur inloop
10.00 uur start bijeenkomst
12.30 uur einde en mogelijkheid broodje te eten

Locatie
De Hartstichting in Den Haag.
Het adres is Prinses Catharina-Amaliastraat 10. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Ypenburg).
Kom je met de auto dan kun je parkeren bij het Hofbad, Ypenburgse Boslaan 30 (kosteloos en een stukje lopen) of in de wijk rond de Hartstichting en bij de bioscoop (betaald).

Inschrijven