HR Integriteit

Training Feedback geven en ontvangen

Voor deze training geldt een wachtlijst, je kunt je daarvoor aanmelden via het inschrijfformulier.

Samen met Schouten & Nelissen organiseren we de training Feedback geven en ontvangen.
Op elke werkvloer hoort feedback geven en ontvangen thuis, maar hoe vanzelfsprekend dit ook klinkt, veel mensen vinden het lastig om een ander aan te spreken op gedrag. Of om aan te geven wat ze zelf ervaren en voelen. Gelukkig kun je dit trainen!

Door feedback vergroot je jouw invloed in de communicatie en versterk je de samenwerking. Jij begrijpt anderen beter en anderen begrijpen beter waar jij voor staat en wat er in je omgaat. De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Feedback geven volgens de ik-ik-jij methode.
• Feedback effectief ontvangen.
• Invloed uitoefenen op lastige situaties.
• Jezelf uitspreken.

De training is interactief en praktisch. Je gaat veel zelf aan de slag, oefent met andere deelnemers en krijgt feedback van de trainer. Het zélf ervaren van de kracht van feedback staat tijdens deze training centraal.
Deze training is geschikt voor alle medewerkers van goededoelenorganisaties (alle functies) en ook toegankelijk voor Partos-leden.

Kosten
De kosten voor deze training zijn € 185,- per deelnemer (btw-vrij).

Datum, tijd & locatie
De training vindt plaats op woensdag 5 april van 09.30 tot 13.00 uur (inloop vanaf 09.00) bij Goede Doelen Nederland (James Wattstraat 100, 5e etage, Amsterdam).

Annuleringsvoorwaarden
Aan deze training zijn kosten verbonden. Let op: bij annulering vanaf twee weken vóór de training ben je 50% van de kosten verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór de training ben je 100% van de kosten verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Goede Doelen Nederland behoudt zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

Inschrijven