Integriteit

Training Morele Oordeelsvorming

Goede Doelen Nederland en Partos organiseren samen met Integriteit op Maat de training Morele Oordeelsvorming inclusief moreel beraad, op dinsdag 10 maart van 9.00 tot 12.30, bij Goede Doelen Nederland (James Wattstraat 100, Amsterdam).

De training is inclusief een moreel beraad aan de hand van een casus. In 3,5 uur leer je o.a. vaardigheden om integriteit en morele dilemma’s bespreekbaar te maken in je organisatie. Ook krijg je inzicht in de relevante regels en de belangrijkste begrippen en de toepassing ervan in je werk. Verder leer je over het moreel beraad: hoe je een gestructureerd gesprek over een moreel dilemma uit de praktijk voert, onder leiding van een gespreksleider.

De training wordt gegeven door Maarten van Zwieten van Integriteit op Maat.

Datum:
Dinsdag 10 maart van 9.00 tot 12.30 uur.

Locatie:
Goede Doelen Nederland (James Wattstraat 100, Amsterdam)

Aanmelden:
Deze training is alleen voor leden van Goede Doelen Nederland en leden van Partos.
Deze training is vol. Je kunt op een wachtlijst door te mailen naar: info@goededoelennederland.nl.

Let op: bij annulering vanaf twee weken vóór de training ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór de training ben je 100% van het cursusgeld verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Goede Doelen Nederland behoudt zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.