Inkoop

Training spendanalyse voor inkoopverantwoordelijken

Je wilt besparen op de inkoopkosten van jouw goede doel, maar waar begin je? Eerst heb je inzicht nodig in de huidige uitgaven van jouw organisatie. De spendanalyse is een methode die structuur biedt en die veel organisaties hiervoor inzetten. Tijdens deze korte online training bespreekt de trainer praktijkvoorbeelden, mogelijkheden, praktische tips & tricks en handvatten om de implementatie én het gebruik van de spendanalyse gemakkelijk en doelgericht in te zetten. Je kunt na deze training zelf met spendanalyses aan de slag.

Na het volgen van deze training weet je wat een spendanalyse is en wat de voordelen ervan zijn. Je weet hoe je de spendanalyse efficiënt kunt inrichten en gebruiken en je hebt inzicht in de do’s en dont’s. Je ontvangt na afloop een format van de trainer waarmee je zelf een (laagdrempelige) spendanalyse kunt maken voor jouw eigen organisatie.

TIJD, DATUM & LOCATIE
Maandag 20 maart 2023, van 13.30 tot 15.30 uur – online via Teams. Je ontvangt enkele dagen voor aanvang een deelname link per mail.

KOSTEN & VOORWAARDEN
€ 95,- per deelnemer (btw vrij). Het minimumaantal deelnemers is 8, het maximale aantal deelnemers is 10. Bij annulering vanaf twee weken vóór de training ben je 50% van de kosten verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór de training ben je 100% van de kosten verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Goede Doelen Nederland behoudt zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

DOELGROEP
Medewerkers van leden van Goede Doelen Nederland die (direct of indirect) betrokken zijn bij inkoop in hun organisatie, medewerkers die nog geen ervaring hebben met inkoop, medewerkers die al inkoopervaring hebben maar deze nog niet hebben ingezet voor goededoelenorganisaties, medewerkers die willen bijdragen aan het professionaliseren van inkoop in hun organisatie.

Voor verdere details download je de beschrijving van de training onder 'Downloads'.

Inschrijven