Marketing & fondsenwerving

Vakdag fondsenwerving

De Vakdag fondsenwerving vindt dit jaar plaats in Amersfoort op 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Nu het weer mag ben jij er toch ook bij? De Vakdag fondsenwerving is een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven. De dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Goede Doelen Nederland en het Vakblad fondsenwerving.

AANMELDEN
Je kan je via deze link aanmelden.

PROGRAMMA
Er is een plenair programma met interessante thema’s en sprekers. Zo is er een prikkelende panelsessie over ‘Verschillende visies op fondsenwerving’ met sprekers uit de praktijk waar de zaal aan meedoet. In het panel zitten Corine Aartman (Wilde Ganzen), David Verschoor (Hartstichting), Saskia Verstappen (Stichting de Schroef), Steffie Jansen (Kika), Maurits Musch (Internationaal Theater Amsterdam) en Jane van den Berg (Dierenlot). Verder komt het thema ‘Het nieuwe geven’ aan bod met onder andere Malika Ouacha (onderzoeker Cross-Border Diasporic Philanthropie), Claire van Teunenbroek (onderzoeker Geven In Nederland (GIN/VU) en Julian Hoogendoorn (oprichter van De Nieuwe Gevers).

Vanuit het thema ‘Hot potatoes’ gaan we uitgebreid in discussie met de sector over onder andere de kosten van fondsenwerving en de inzet van wervingsbureaus. Het vierde thema is ‘Technologie en innovatie’ met de diverse uitdagingen van nieuwe technologieën zoals Big Data en Kunstmatige Intelligentie.

12 workshops en interactieve sessies
Naast het plenaire programma kun je deelnemen aan twaalf praktische workshops en interactieve sessies over uiteenlopende onderwerpen zoals ‘Werven met een klein budget’, ‘De customer journey’, ‘Influencermarketing’ en ‘Lokale partnerships smeden’ en nog veel meer.

LEDENVOORDEEL
De samenwerking tussen Goede Doelen Nederland en het Vakblad fondsenwerving zorgt in de eerste plaats voor een mooie dag met veel ruimte voor verdieping, inspiratie en ontmoetingen. Maar de samenwerking betekent ook financiële voordelen:

  • Voor leden met een abonnement op het Vakblad fondsenwerving is de entree voor de Vakdag gratis.
  • Leden zonder abonnement op het Vakblad fondsenwerving kunnen kiezen uit:
    • Korting op de entree (€ 95,- i.p.v. €120,-) én een gratis jaarabonnement op het Vakblad (á 120 euro = 6 nummers) of
    • Korting van € 100,- op een organisatie abonnement (geldt tot en met 1 juni). Je betaalt dan € 339,- i.p.v. € 439,-. Er kunnen dan 6 mensen gratis naar de Vakdag. Je ontvangt van de zes nummers (Magazine Vakblad fondsenwerving) per jaar drie exemplaren per nummer en hebt volledig digitale toegang.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooi@goededoelennederland.nl.