Marketing & fondsenwerving

Vakdag fondsenwerving Workshop: Duurzame fondsenwervende events

Overweeg je een fondsenwervend event te organiseren, met peer-to-peer fundraising? Of ben je op zoek naar inspiratie en innovatie voor jouw fondsenwervende event? Het Ronald Mc Donald Kinderfonds zette de HomeRide op, gevolgd door de HomeRun en HomeWalk. Na ruim elf jaar zijn het duurzame events geworden die veel mensen enthousiasmeren én activeren.

In deze interactieve workshop nemen Miranda Noorlander en Linda Landman van het Ronald McDonald Kinderfonds beginnende en ervaren fondsenwervende professionals mee in de succesfactoren én leerpunten van deze events. Specifiek wordt ingegaan op het opbouwen van een community met inzet van o.a. social media.

Naast deze workshop organiseren we nog 11 andere praktische workshops en een plenair programma tijdens de Vakdag Fondsenwerving.

AANMELDEN
Als bezoeker van de Vakdag fondsenwerving kun je gratis deelnemen aan deze workshop.
Je kan je hier aanmelden voor de Vakdag fondsenwerving.

LOCATIE EN TIJD
Deze workshop vindt plaats tijdens de Vakdag fondsenwerving in De Rijtuigenloods in Amersfoort op 23 juni (10-17 uur). De tijden van deze workshop zijn nog niet bekend. Houd hiervoor het programma van de Vakdag fondsenwerving in de gaten.