Communicatie Marketing & fondsenwerving

Webinar - Bereik jouw doelgroep met influencers

Dit webinar staat in het teken van influencer marketing. Influencers kunnen jou helpen om een nieuwe doelgroep te bereiken, of jouw boodschap te vertalen naar een specifieke doelgroep. Tijdens dit webinar geeft Malou te Wierik voorbeelden over hoe je influencer marketing kan inzetten voor jouw organisatie en deelt succesvolle strategieën en praktische tips om aan de slag te gaan. Josephine Faber van het Spoorwegmuseum licht in een praktijkcasus toe hoe het Spoorwegmuseum influencer marketing inzet om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Sprekers
Malou te Wierik is mede-eigenaar van Buro Dertig. Een communicatiebureau uit Utrecht gericht op culturele organisaties en non-profits. Malou is onder andere gespecialiseerd in influencer marketing en is verantwoordelijk voor meerdere influencer campagnes bij culturele instellingen zoals het Spoorwegmuseum.

Josephine Faber is online marketeer bij het Spoorwegmuseum waar ze sinds 2018 influencers inzet om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Moderator
Wieb van de Donk is managing partner bij WWAV, het bureau voor creatieve marketing en communicatie voor non-profits. WWAV helpt ambitieuze goede doelen en andere non-profits om mensen in beweging te brengen. Daarvoor ontwikkelen ze creatieve marketing en communicatieoplossingen. Wieb werkt al 20 jaar bij WWAV, heeft een achtergrond in art direction, conceptontwikkeling en strategie, en betrokken bij de ontwikkeling van vele goede doelen campagnes.

Bekijk hier de opname terug: