Integriteit

Webinar: Geef praktisch invulling aan je integriteitsbeleid met de Handreiking Integriteitssyteem en het nieuwe stappenplan

Neem op 20 april deel aan het webinar van Partos en Goede Doelen Nederland over de Handreiking Integriteitssysteem en het bijbehorende stappenplan! De handreiking is onlangs geactualiseerd en het stappenplan is spiksplinternieuw!

Moderator Albert Goutbeek, secretaris van de Raad van Toezicht van de Universiteit van Amsterdam, gaat in gesprek met twee sprekers van goede doelen.

Het stappenplan ontwikkelden we in samenwerking met Jelle Dorst, senior consultant bij KPMG Forensic. Het sluit direct aan op de handreiking. Jelle licht deze praktische, interactieve tool toe en vertelt hoe het je helpt om je integriteitssysteem verder in te richten.

Albert interviewt Nicole Bakker, directeur van de Hollandsche Molen, en Arjan van der Waal, lid Integrity Committee van Rutgers over hun integriteitsbeleid. Hoe hebben zij met de Handreiking Integriteitssysteem gewerkt, welke fasen hebben zij doorlopen en welke eventuele hobbels hebben zij daarbij overwonnen? En (hoe) hielp de handreiking hen daarbij? Kortom, zij praten over de praktijk van het inrichten van hun integriteitssysteem.

Bekijk hier de opname: