Bedrijfsvoering & financiën

Webinar - Groeistuipen van organisaties

*De datum van dit webinar is verplaatst van 17 november naar 12 januari 2023.
Goededoelenorganisaties beginnen klein en bij succes groeien ze door, maar dat groeiproces gaat vaak niet zonder wrijving of frictie. De administratie is niet helemaal op orde, er zijn financiële tegenvallers, de mensen kunnen het werk niet meer aan of de strategie van de organisatie is niet helemaal scherp. Dan is het belangrijk om maatregelen te nemen! Maar welke? Veel organisaties hebben af en toe te maken met frictie terwijl ze toch de potentie hebben om door te groeien. Je kunt dit ook wel groeistuipen noemen. En die stuipen kunnen je behoorlijk opbreken als organisatie. Maar als de frictie is opgelost kun je weer verder groeien en impact maken voor je missie en doelgroep.
In dit webinar kijken we naar de oorzaak en het doorstaan van groeistuipen van je organisatie. En hoe je daar door heen kunt komen. Dat doen we in een talkshowformule met drie gasten: Lizzy Eilbracht (manager Strategic Learning van de Adessium Foundation), Polle Janssens (directeur/bestuurder van Resto Van Harte) en Suzanne Kooij (directeur van Fonds RCOAK en co-auteur van het rapport “Van Capacity Building naar Funding Plus”). Het webinar staat onder leiding van Deny de Jong. Deny is adviseur en trainer op het gebied van organisatieontwikkeling en fondsenwerving, voorzitter van de programmaraad van Goede Doelen Nederland en één van de eindredacteuren van het webinarprogramma.
Dit webinar wordt warm aanbevolen voor pioniers, directeuren, bestuursleden en fondsenwervers van startende en doorgroeiende goede doelen- en maatschappelijke organisaties.
Bekijk hier de opname: