Marketing & fondsenwerving Betalingsverkeer

Webinar: Mijn eenmalige gift, hét alternatief voor de Acceptgiro

*Je treft de opname van dit webinar onderaan de pagina.

Op 2 februari van 10.00 – 11.00 uur organiseerde Goede Doelen Nederland een webinar over het ontwikkelde alternatief voor de Acceptgiro: Mijn eenmalige gift.

Op 1 juni 2023 verdwijnt de Acceptgiro. Afgelopen jaar is er, op initiatief van Mailtraffic, een projectgroep opgericht bestaande uit ruim 80 goede doelen. Deze projectgroep heeft gewerkt aan een alternatief voor de Acceptgiro, met als resultaat Mijn eenmalige gift. Hoe meer goede doelen gebruik maken van Mijn eenmalige gift, hoe groter de herkenbaarheid voor de donateur. Daarom informeren we je graag over hoe jouw organisatie ook gebruik kan maken van Mijn eenmalige gift.

Het webinar is grotendeels een herhaling van eerdere bijeenkomsten en is bedoeld voor organisaties die nog niet aanwezig zijn geweest bij bijeenkomsten over het ontwikkelde alternatief.

Programma
- Presentatie Mijn eenmalige gift: Arné Dutij (Mailtraffic) en Carla Beemer (Diabetesfonds)
- Communicatietraject voor de komende maanden en toolkit voor gebruikers: Kyra van der Meulen (Goede Doelen Nederland)
- Mogelijkheden om de verwerking uit te besteden aan Unisys Payment Provider: Arjan Dekker (Goede Doelen Nederland)

Meer informatie over Mijn eenmalige gift
Lees hier meer over de projectgroep en het ontwikkelde alternatief Mijn eenmalige gift.

Over de sprekers
Arné Dutij
heeft meer dan twintig jaar ervaring in fondsenwerving en heeft gewerkt als fondsenwerver en is medeoprichter van het DM bureau Mailtraffic en van Data Inside. Arné startte de projectgroep ´Betaalmiddelen voor direct mail’ als reactie op het einde van de Acceptgiro.

Carla Beemer is al meer dan twintig jaar actief in de non-profit sector. Ze werkt als Manager Fondsenwerving & Informatiemanagement bij het Diabetes Fonds. Daarbij ligt haar focus op de digitale transformatie als ‘enabler’ voor het bereiken van de impactdoelen.

Kyra van der Meulen is hoofd communicatie bij Goede Doelen Nederland en heeft meerdere campagnes en communicatietrajecten opgezet ten behoeve van de sector.

Arjan Dekker is hoofd bedrijfsvoering & diensten bij Goede Doelen Nederland en inmiddels 15 jaar werkzaam in de goededoelensector. Binnen Goede Doelen Nederland onder andere verantwoordelijk voor het afsluiten van collectieve overeenkomsten ten behoeve van de leden van Goede Doelen Nederland.

Nicole Mooij, programma- en projectcoördinator bij Goede Doelen Nederland, is moderator van dit webinar.


Download de presentatie onder 'DOCUMENTEN'.

Bekijk hier de opname: