Impact Vrijwilligersmanagement

Webinar: Trends in vrijwillige inzet in 2023

Op donderdag 30 maart vanaf 10.00 organiseren we weer een nieuw live webinar, dit keer over ‘trends in vrijwillige inzet in 2023’. Te gast zijn Anne van Roosmalen van NLvoorelkaar.nl en Monique van den Hoonaard van Vluchtelingenwerk Nederland.

We organiseren dit webinar naar aanleiding van het jaarlijkse onderzoek van NLvoorelkaar.nl, uitgevoerd samen met prof. dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit, naar de nieuwste trends op het gebied van vrijwillige inzet én de sociale impact hiervan. Die trends zijn onlangs gepubliceerd in een handig e-book! Anne van Roosmalen, marketingmanager bij NLvoorelkaar.nl, neemt ons mee in de uitkomsten van het onderzoek en wat dit betekent voor vrijwilligersbeleid en het werk van goede doelen en de impact daarvan, in de brede zin.

Anne gaat vervolgens in gesprek met Monique van den Hoonaard, teamleider bij Vluchtelingenwerk Nederland, die vanuit haar eigen praktijk kijkt in hoeverre deze trends aansluiten bij haar ervaringen en welke kansen en mogelijkheden er voor haar organisatie en andere goede doelen liggen.

Het webinar staat onder leiding van moderator Wieb van de Donk, managing director van communicatiebureau Happy Horizon non profit (voorheen WWAV).


*Bekijk hier de opname: