Communicatie

Workshop: Hoe houd je medewerkers betrokken bij je organisatie en bij elkaar?

Een workshop met Huib Koeleman over hoe interne communicatie kan zorgen voor betrokkenheid van medewerkers bij de missie van je organisatie en bij elkaar.

Woensdag 15 november van 14.30 (inloop vanaf 14.00 uur) tot 17.00 uur organiseren wij een workshop met Huib Koeleman over hoe interne communicatie kan zorgen voor betrokkenheid van medewerkers bij de missie van je organisatie en bij elkaar. Tijdens de workshop gaan we met z’n allen aan ’t werk. Na afloop ga je naar huis met inspiratie en een to do lijstje waar je direct mee aan de slag kan. Deze workshop is dé gelegenheid om je kennis en vaardigheden te vergroten en nieuwe ideeën op te doen voor effectieve interne communicatie.
Ben jij niet verantwoordelijk voor de interne communicatie? Zou jij deze uitnodiging dan willen doorsturen aan degene die dat binnen jouw organisatie wel is?

De workshop vindt plaats bij Goede Doelen Nederland aan de James Wattstraat 100 in Amsterdam en is kosteloos. Vanwege het workshop karakter zijn er maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Daarom vragen we je, als je je hebt aangemeld maar onverhoopt verhinderd bent, om dit tijdig aan ons te laten weten zodat we iemand anders blij kunnen maken met een plekje.


Huib Koeleman heeft een passie voor Interne Communicatie. Hij werkt met veel plezier aan verbetering van het vak en aan het adviseren van organisaties; van strategie tot uitvoering.
In 2015 is hij, samen met vakgenoten, gestart met Orange Otters, het bureau voor interne communicatie.

Deze workshop zit vol door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen kom je op een wachtlijst te staan.

Inschrijven