Marketing & fondsenwerving

Workshop werven van grote giften

Wil je als organisatie starten met grote giftenwerving of de huidige strategieën naar een hoger niveau tillen? Dan is de online workshop van Team Filantropie Advies ABN AMRO MeesPierson wellicht interessant voor jou. Tijdens de workshop leer je grote gevers beter begrijpen. Theorie wordt gecombineerd met de dagelijkse praktijk zodat je na de workshop direct aan de slag kunt. De workshop is 11 maart van 14.00 – 16.15 uur via Teams.

Inhoud workshop
In het eerste deel van de workshop neemt Team Filantropie Advies ABNAMRO MeesPierson je mee in de wereld van de grote giftenwerving. Wat wordt bedoeld met grote giftenwerving, wie zijn de grote gevers en wat willen zij? Het landschap wordt geschetst en er wordt stilgestaan bij de trends en ontwikkelingen in het veld. In het tweede deel van de workshop maak je een plan van aanpak dat jouw organisatie gaat helpen bij het werven van grote giften.

De trainers
De training wordt gegeven door Lieke van ’t Veer, specialist Filantropie bij ABN AMRO MeesPierson en Frank Aalderinks, hoofd Filantropie Advies bij ABN AMRO MeesPierson. Vooraf kun je vragen insturen via filantropieadvies@nl.abnamro.com. De vragen worden tijdens de workshop beantwoord.

Kosten
Jij bepaalt zelf hoeveel de workshop jou waard is en welk bedrag je hiervoor wilt betalen. ABN AMRO MeesPierson doneert hiervan 25% aan (ANBI) organisaties ter bevordering van filantropie. Na afloop van de workshop geef je aan welk bedrag wij mogen factureren. Ter indicatie: de meeste deelnemers betalen tussen de 250 en 300 euro (incl. btw) voor de kennissessies en workshops van ABN AMRO.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 4 maart via filantropieadvies@nl.abnamro.com

Sinds 1 oktober 2018 hebben ABN AMRO en Goede Doelen Nederland een strategisch partnerschap voor kennisdeling, nog efficiënter betalingsverkeer voor goede doelen, innovatie, duurzaam vermogensbeheer en impact. Lees er hier meer over.