Apployed

Met de HR-software van Apployed beheer je de personeelsdossiers van jouw medewerkers eenvoudig op één centrale plek.
Apployed app voor medewerkers 600x300
Bedrijfsvoering & financiën HR
Bekijk onze inkoopafspraken

Maak kennis met Apployed, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van software en diensten op het gebied van HR: personeelsadministratie (waaronder uren- en verlofregistratie), salarisadministratie en aanvullende HR-services.

Apployed ondersteunt bij het beheren van personeelsprocessen en het vereenvoudigen van administratieve taken. Het bijhouden van personeelsgegevens en het beheren van salaris- en verlofprocessen kan tijdrovend en complex zijn. Apployed begrijpt de uitdagingen waarmee organisaties te maken hebben en biedt oplossingen die zijn ontworpen om je personeelsadministratie soepel te laten verlopen.

Apployed biedt deze diensten voor zowel grote als kleine goededoelenorganisaties. Er geldt geen minimum aantal medewerkers om gebruik te kunnen maken van de systemen van Apployed.

Personeelsadministratie en uren- en verlofregistratie
Met het gebruiksvriendelijke personeelssysteem (genaamd Apployed bij 0-100 medewerkers en People Inc. bij meer dan 100 medewerkers) bouw je veilig een compleet personeelsdossier op van en met de medewerker. De medewerker registreert in de app eenvoudig zijn/haar verlof en declaraties en bekijkt er loonstroken. De manager autoriseert, waardoor HR alleen nog maar de eindcontrole hoeft uit te voeren. Apployed beperkt alle werkzaamheden op het gebied van HR tot slechts één systeem. Het is mogelijk om Apployed te koppelen aan de gangbare financiële systemen en pensioenfondsen.

Salarisadministratie
Ook kun je aan Apployed de salarisadministratie volledig uitbesteden, inclusief het opmaken van de maandelijkse salarisstroken. Daarnaast kun je proforma’s opvragen en Apployed verzorgt de digitale loonaangifte.

Ledenvoordeel
Lees hieronder (achter de inlog) meer over de producten van Apployed, hun tarieven en de kortingen voor leden.

Inkoop afspraken van Apployed

Inkoopafspraak Apployed