Bruis

Bruis is dé IT-partner voor goede doelen.
Laptop handen beeld Bruis Unsplash 600x300
Bedrijfsvoering & financiën CRM, Data & ICT

Bruis draagt bij aan het realiseren van jouw drijfveren.

Bekijk onze inkoopafspraken

Op IT-gebied is er altijd een slag te maken. Wil je bijvoorbeeld tijd besparen of meer uit je bestaande systemen halen? Zodat je de focus houdt op je eigen doelen? Dan is Bruis de juiste partner om in dit proces met je mee te denken. Ze brengen je naar the next level. Heb je een wens voor je Office365- of Azure-omgeving? Wil je een aanpassing in je back-up? Zit je met een IT-security vraagstuk? Kortom; heb je een IT-vraag en wil je goed advies én hulp bij de implementatie? Dan ben je bij Bruis op het juiste adres.

Onafhankelijk advies
Als onafhankelijke, gespecialiseerde adviseur en beheerder van IT-systemen helpt Bruis organisaties in zorg en fondsenwerving bij hun IT-vraagstukken. Bij Bruis staat niet de techniek, maar de mens centraal. Bruis houdt focus op alle IT-vragen van klanten en fungeert als verlengstuk van de klant.

IT-partners werken vaak met marges op verkoop, waardoor van echt onafhankelijk advies geen sprake is. Dat is precies de reden dat Bruis is opgericht: niet de techniek, maar de mens staat centraal. Bruis is 100% onafhankelijk.

Beheer en trajecten
Misschien wel één van de belangrijkste disciplines in de IT-dienstverlening is IT-beheer. Immers, als alles goed geregeld is, wil je dat ook zo houden. Ook daarbij helpt Bruis graag. Hun dienstverlening is altijd maatwerk. Ze kunnen functioneren als helpdesk, de uitgifte van laptops en telefoons voor medewerkers organiseren of bijvoorbeeld nieuwe Azure, hybride of on-premise kantoorautomatisering implementeren en beheren. Jij bepaalt waar je hen voor inzet. Bruis wil een waardevolle aanvulling op jouw IT-afdeling zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Carla Beemer (manager fondsenwerving en informatiemanagement bij Diabetes Fonds):
"Met Bruis hebben we een betrouwbare samenwerkingspartner die ons echt ontzorgt en ondersteunt. Bij het beheer van onze kantoorautomatisering zorgen ze met hun servicedesk voor snelle en deskundige ondersteuning. Op afstand als dat kan, maar ook wekelijks op locatie voor fysieke werkzaamheden en directe afstemming. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van hun kennis en kunde bij specifieke IT-projecten. Als eindverantwoordelijke voor informatiemanagement en IT is het prettig om een partner te hebben die de externe ontwikkelingen monitort en hun expertise deelt om samen trends en uitdagingen te duiden en op te pakken. Kortom, een succesvolle match!"

Ledenvoordeel
Leden kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de diensten van Bruis. Bekijk de tarieven en het ledenvoordeel bij de inkoopafspraken (achter de inlog).

Inkoop afspraken van Bruis

Inkoopafspraak Bruis